Sunday, March 24, 2013

Review: Six Plus Face Brushes Set



Γεια σας κορίτσια !


Πρόσφατα αγόρασα αυτό το σετ με πινέλα μακιγιάζ της εταιρίας Six Plus και επειδή είμαι κατευχαριστημένη με την απόδοση τους είπα να το μοιραστώ μαζί σας!



Six Plus 4 pieces brush set



Το σετ περιλαμβάνει 4 Long-Handle Kabuki brushes, το Flat Top (επίπεδο), το Round top (με στρογγυλεμένες άκρες), το Oblique Top (διαγώνιο ή κοφτό) και το Conical Top (μυτερό).
Όλο το σετ κοστίζει 19.99$ (περίπου 15 ευρώ) και είναι η οικονομική απάντηση στο αντίστοιχο σετ από την Sigma που κοστίζει τα τριπλά!
Εγώ τα παρήγγειλα από το ebay με δωρεάν μεταφορικά και ήρθαν μετά από 2 εβδομάδες περίπου.

Τι λέει η Six Plus: Υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή. Αυτά τα πινέλα είναι πολύ αποτελεσματικά και λειτουργικά, βολικά στη χρήση και εύκολα στη μεταφορά. Από υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα. Το σχήμα, το ύψος και η πυκνότητα της τρίχας είναι ιδανικά για την τέλεια εφαρμογή και ανάμειξη (buffing and blending) υγρού, κρεμώδους αλλά και πούδρες στο δέρμα με HD αποτελέσματα.


Six Plus Round Top Kabuki

To Round Top είναι πλέον το αγαπημένο μου πινέλο για το foundation. Οι στρογγυλεμένες άκρες του κάνουν την εφαρμογή πολύ εύκολη και γρήγορη και δίνουν την μεγαλύτερη κάλυψη σε σύγκριση με όσα πινέλα έχω δοκιμάσει.

Δείτε πόσο πυκνές είναι οι τρίχες τους.

Six Plus Conical Top Kabuki

To Conical Top το χρησιμοποιώ για το concealer, η μυτερή του μύτη και το μέγεθός του ταιριάζει ακριβώς στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Six Plus Oblique Top Kabuki


Αυτό το χρησιμοποιώ για σκιάσεις με bronzer, επειδή όμως είναι πυκνό σηκώνει περισσότερο προϊόν οπότε θέλει ελαφρύ χέρι.

Six Plus Flat Top Kabuki

Flat Top πινέλα έχω άλλα 3 οπότε δεν είναι το αγαπημένο μου μέσα στο σετ! To έχω για backup όταν το Round Top θέλει πλύσιμο!




Από πάνω: Coastal Scents Buffer Brush από το 22 piece set, Bionic Flat Kabuki, Six Plus Flat Top

Το μέγεθός τους σε σύγκριση με άλλα 2 πινέλα του είδους. Είναι πιο μικρά και στη λαβή αλλά και στο "κεφαλάκι" τους ωστόσο η διαφορά είναι μικρή και νομίζω πως δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα τους. Ήταν όμως το πρώτο που πρόσεξα όταν άνοιξα το δέμα και γι αυτό το αναφέρω.



Γενικά η γνώμη μου μετά από 2-3 βδομάδες που τα χρησιμοποιώ:
Όλα τα πινέλα είναι απίστευτα απαλά!
Είναι πολύ πυκνά και έτσι δεν αφήνουν γραμμές όταν απλώνεις το προϊόν και προσφέρουν μέγιστη κάλυψη ακριβώς επειδή είναι τόσο πυκνές οι τρίχες τους.
Δεν "μαδάνε" ούτε όταν τα χρησιμοποιώ αλλά ούτε και όταν τα πλένω.
Είναι πολύ φθηνά!
Από την άλλη είναι σχετικά μικρότερα σε μέγεθος από παρόμοια πινέλα τέτοιου είδους. Η διαφορά δεν είναι τεράστια αλλά υποθέτω πως συντελεί στην χαμηλή τιμή.
Επειδή ακριβώς είναι τόσο πυκνά θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω στο πλύσιμο.

Όπως είπα και στην αρχή είμαι πολύ ευχαριστημένη με την αγορά μου. Υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή, τι άλλο να ζητήσεις? 

2 comments:

  1. Δείχνουν πολύ ωραία! Με γεια σου!
    Φιλιά

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ReplyDelete